penktadienis, lapkričio 20

Nutikimai


Kai nerašau nerašau, kartais apima kažkoks ne tai kad kaltės, bet toks nesmagumo jausmas. Jaučiuosi turinti informuoti mielus skaitytojus, kurie čia užklysta, kaip ir kuo mes gyvenam. Žinia, tarp tų skaitytojų yra ir keletas artimų, bet toli esančių. Todėl dažnai, rašydama apie vaikus, šunę, katiną ir save jaučiuosi pasakojantį jiems tai ką pamirštu internetinių pokalbių metu.

Vaikai sloguoja. Turėjom svečių, kurie tokią "dovanėlę" mums paliko. Turbūt ne iš piktumo taip, tiesiog, netyčia. Bet nesmagu labai. Ypač kai mažiukas Julius neprakvėpuoja, miegot naktį blogai, pienuko naktį pagert negali, nes užsikimšusi nosis trukdo. O Sofija didelė šaunuolė. Jokių problemų. Ir nosį pučia ir vaistus sulašinam be pykčių. Norėtųsi, kad ta sloga į ką nors rimtesnio neišsirutuliotų.

O dabar apie malonesnius nutikimus. Julius vaikštinėja lauke. Pats. Namie vaikšto be problemų jau geras mėnuo, o lauke proga pavaikščiot atsirado praėjusią savaitę. Tam reikalui ir batus nupirkom. Dabar rėkia ir labai pyksta kai iš lauko nešu namo.

Sofija laukia Kalėdų. Mes vis prieš miega pašnekam apie jas, apie tai kaip eglę puošim. Eglę ji prisimena iš pernai, žino kur ji stovėjo. O dabar sako, kad laukia Kalėdų, dovanų ir eglės.

Man trūksta miego. Nors einu miegoti kartu su vaikais ir anksti. Bet pabundu taip pat anksti ir atrodo trūksta tų paskutinių 15 minučių miego. Kad tik tokios bėdos ir toliau...

O čia mūsų pabuvimai lauke. Labai sunku nufotografuoti abu vaikus kartu. Sunku juos apskritai nufotografuoti, nes ramiai nepastovi, eina, bėga, krenta.



4 komentarai:

  1. Be galo grazus vaikuciai! Paskaicius su nostalgija prisiminiau ta dziaugsma, kai tavo vaikas pradeda vaiksciot.:) O siaip Jusu blogas man pasirode labai amerikietiskas (geraja prasme), smagu, kad yra nuotrauku. Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Akvile, smagu žinoti, kad mano blogą skaito :)
    O dėl amerikietiškų blogų nelabai galiu ką pasakyti... man pačiai įdomu skaityti tuos blogus, kuriuose yra nuotraukų, todėl stengiuosi ir pati įdėti "vaizdų".

    AtsakytiPanaikinti
  3. Skaito, skaito galiu patvirtinti..man visada taip gera ir silta paskaityti kaip einasi, kaip mazyte seimynele laikosi:)

    AtsakytiPanaikinti