šeštadienis, gruodžio 27

Vaikų auginimo ypatumai

Man labai smagu auginti antrą vaiką. Bent kol kas. Nebuvo labai sunku ir pirmą auginant, bet dabar, kai antras vaikas dar toks mažas viskas atrodo labai paprasta. Žymiai lengviau ištverti nemiegotas naktis ( tiesa, nuo jų dar nebuvau atpratusi), paprasčiau nurengti, aprengti, amudyti, maitinti. Viskas paprasčiau. Tik kitaip.
Prisimenu dukrą kelių mėnesių amžiaus - auksinis vaikas. Valgydavo, miegodavo ir kakodavo. Sūnui viskas kitaip, jis ir daugiau parėkia ir mažiau miega ir neužmiega prie papo, taip kaip dukra darydavo. Atrodo pasitvirtina posakis, kad berniukus auginti sunkiau (bent man aplink visi tą kartoja). Bet man smagu. Ir turėt du vaikus. Ir augint mergaitę ir berniuką. O įdomiausia, kad viskas tik prasideda.

pirmadienis, gruodžio 22

Nauja tvarka

Jau beveik mėnuo, kaip mūsų šeimoj yra naujas narys - sūnus Julius. Gerai, kad dar kelias dienas vyras bus namie, bet jau iš karto po Kalėdų namie visą dieną būsim tryse - aš ir du vaikai. Bandau susiplanuoti dienotvarkę, kaip būsim, kada valgysim, kada miegosim, bet sunkiai sunkiai kol kas sekasi.

sekmadienis, gruodžio 21

Pradžia

Skaitau nemažai blogų, apie namus, vaikus, rankdarbius, gyvenimą ir daug kitų dalykų. Ir kiekvieną kartą skaitydama vis galvoju man ir vėl reikia pradėti rašyti. Ir vis neprisiruošiu. Bet dabar pagaliau, net nelaukus naujų metų čia ir dabar pradedu. Apie namus, vaikus, rankdarbius, maistą ir dar daug įdomių dalykų.